oea ppe

Ενταγμένη  στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων
Πολιτικής Προστασίας  με  ΑΜ 15/2004

21o Ham Fest Λάρισας

2016 09 04 21o Ham Fest

Την κυριακή 04 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η 21η Πανελλαδική  συνάντηση Ραδιοερασιτεχνών Ham Fest 2016, στην σκεπαστή αγορά Νεάπολης στην Λάρισα.
  Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη και η σκεπαστή αγορά κατακλύστηκε με κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας
   Όλοι οι φίλοι του Ραδιοερασιτεχνισμού ήταν εκεί.


  Τα εκθέματα ήταν σαφώς περισσότερα από κάθε προηγούμενη διοργάνωση και το πήγαινε - έλα ήταν ασφυκτικό και δεν σταμάταγε.


  Στη συνάντηση έλαβαν μέρος γνωστές εταιρείες ως εκθέτες αντιπρόσωποι, αλλά και πολλοί μικρότεροι έμποροι και κατασκευαστές με κατασκευές, συσκευές, παρελκόμενα και άλλα υλικά τηλεπικοινωνιών. Σκοπό είχαν την ενημέρωση των ραδιοερασιτεχνών καθώς και την επίδειξη, προώθηση και διάθεση τηλεπικοινωνιακού και λοιπού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας. Στο χώρο αρκετοί συνάδελφοι διέθεταν μεταχειρισμένα ή και καινούργια υλικά.       
 Όλοι οι εκθέτες κεράστηκαν με Θεσσαλικό προιόν από την ποτοποιία οινοποιία  ΒΡΥΣΣΑΣ Α.Ε. και το ραντεβού ανανεώθηκε γιά του χρόνου.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Λάρισας,  Easylogic (Kατασκευή ιστοσελίδων)  ψητοπωλείο "Νταλάκας" , Δήμος Παυλίδης , Αντώνης Σαλτζής , Κώστας Χριστοδούλου , Άρης Μούτσιος.                          
  Τα κατάστηματα των: Αντώνη Σαλτζή , Κώστα Χριστοδούλου, INTERSHOP , Γιάννη Μιχάλη , Αναλώσιμο , Β. Κ. Καζάνα ,  και τον συνάδελφο sv7jwy  ευχαριστούμε θερμά για τα δώρα που πρόσφεραν στην κλήρωση της εκδήλωσής μας.

Γιά φωτογραφίες του Ham Fest εδώ

Η ΕΡΘΕ ευχαριστεί τους ...


 698098986549


Τα γραφεία της ΕΡΘΕ 
λειτουργούν κάθε Τρίτη από τις 18:00  έως τις 21:00