oea ppe

Πολιτικής Προστασίας  με  ΑΜ 15/2004

Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση

sos

Η ΕΡΘΕ καλεί τα μέλη της στην Επαναληπτική ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 11:00 στα γραφεία της, στο πάρκο των χρωμάτων (Χατζηχαλάρ). Μοναδικό θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης, η πρόσκληση κατάθεσης ένταξης στο καινούριο μητρώο εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας, δηλαδή η διαδικασία ένταξης  και η εναρμόνιση του συλλόγου μας σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο της πολιτικής προστασίας. Θα γίνει  εκ νέου ενημέρωση όσων δεν παραβρέθηκαν στην προηγούμενη ενημέρωση σχετικά με τον ανωτέρω νόμο, και θα αιτηθούν όσοι επιθυμούν να ενταχθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η παρουσία όλων σας (ενεργά και μη, ταμειακώς εντάξει ή όχι μέλη) κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθ' όσον, σύμφωνα με τις διαδικασίες εκ νέου ένταξης στο μητρώο της πολιτικής προστασίας, υπάρχουν συγκεκριμένα προαπαιτούμενα (ως προς τον αριθμό ατόμων), και γι' αυτό ακριβώς όσοι ενδιαφέρονται για το ΑΜΕΣΟ μέλλον του συλλόγου μας, θα πρέπει να παραστούν.

Τονίζεται ότι σε  περίπτωση ψηφοφορίας, δικαίωμα έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Εκ του ΔΣ
Ο Γραμματέας
Ιντζέλης Κωνσταντίνος
SV4KIO